Rottespærre

Vi er certificeret til at monter rottespærre i alle typer afløb.

Primært bruger vi 3 typer.

Den passive rottespærre er i syrefast rustfrit stål og fast monteres med en stang, så det er muligt at tage rottespærren ud, hvis det skulle opstå problemer med forstoppelse af afløbet, eller hvis der er fare for tilstopning en model der vil åbne helt hvis noget sætter sig i klapperne.

Der kan altid opstå problemer med den type rottespærrer der sidder i røret, og umuliggør det for rotterne, at komme op igennem røret og ind under huset/ejendommen, da der hænger 2 klapper ned i røret som kan slamme til. Dette løses med den fast monterede "arm" som sidder på rottespærren, som bevirker at den kan optages uden at skulle tilkalde en slamsuger, hvis rottespærren er har lukket udløbet.

Prisen for at få monteret en rottespærre af denne type er ca. 5.000,-kr. Inkl. moms. Alt efter om der er plads, og hvor dyb brønden rottespærren skal sidde i er.

En anden mulighed er aktive rottespærrer. Der er vi uddannede til at monter rottespærre af mærket WiseCon som er et dansk kvalitets produkt.

WiseTrap rottespærre fungerer på den måde at den monteres i brønden og afliver alle rotter, der passerer under den. Det betyder at rotterne ikke alene forhindres i at komme videre ind i kloakken, men af de samtidigt aflives og ikke kan lave skade på afløbssystemet.

Denne type bruges også i forbindelse med at rydde et helt område for rotteplage, hvor man monterer dem i flere brønde og udskifter dem men passive rottespærre, efterhånden som rotterne udryddes, for til sidst et opnå et helt rotte frit afløbssystem.

Disse rottespærrer kan enten lejes i en periode, eller købes. Prisen for en WiceTrap leveret og monteret er ca.30.000,-kr.

Der vil efterfølgende komme en serviceaftale til ca. 4.000,-kr årligt.

De vil også kunne lejes til 2500,- månedligt inkl. service.