Pumpebrønd

Pumpebrønde er den mest sikre form for højvandslukker da den adskiller installationen fra kloaknettet med en pumpe.

Pumpebrønde i forbindelse med etablering af dræn er de fleste steder nødvendigt, da det helt udelukker at der kan løbe spildevand fra kloakken tilbage ind i drænet og ødelægge hele kælderen.

En pumpebrønd kan også monteres så den fungerer som højvandslukker og sikre at der ikke løber spildevand tilbage fra pumpen, man skal dog huske at man som hovedregel ikke må pumpe vand eller spildevand der kan løbe selv.

Der er kommet flere varianter på markede, både til villaer og størrer ejendommen, hvor man pumper spildevandet væk, når og kun når der er opstuvning. Detter er rigtigt god ide hvis man vil sikre driften af kloakken, også når der er opstuvning.

Prisen for en pumpebrønd starter ved ca. 10.000,-kr. i forbindelse med etablering af dræn og ca. 40.000,-kr. for en pumpebrønd med kværn til sort spildevand (toiletter) i forbindelse med ny anlæg.

For de mere specieller pumpebrønde er prisen afhængig af så mange forskellige parameter at det ikke er til at komme med en ca. pris.

Der er en god ide at der bliver udført årligt service på en pumpe, så der er større sikkerhed for at den virker når den skal, derfor er det også en del af vores serviceaftale.

Kontakt os og vi gennegår opgaven finder en løsning, udarbejder et færdigt tilbud på opgaven.

camara1-11-10 196    camara1-11-10 198